top of page

Djuraimornari.com koristi platforme u zakonite svrhe obrade i prikupljanja podataka, kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo poput prilagođavanja sadržaja, ali i u svrhu marketinških aktivnosti.
Korišćenjem, posećivanjem i pregledanjem djuraimornari.com prihvatate i saglasni ste sa našim praksama opisanim u nastavku.

Svi podaci koje prikupimo smešteni su na bezbedno mesto, dostupni su samo delu zaposlenih kojima su neophodni za obavljanje poslovnih aktivnosti i ne prodaju se, niti čine dostupnim trećim stranama, izuzev kada je navedeno dozvoljeno u skladu sa zakonom. Podaci koje prikupimo preko platformi poput Google Analytics ili Facebook su anonimni.

Podaci koje prikupljamo su:
– Kolačići / cookies – automatski prikupljamo uopštene podatke poput vremena provedenog na stranicama, lokacija korisnika, vrstu uređaja. Kolačiće prikupljamo putem Google Analytics ili Facebook platforme.

Sadržaji djuraimornari.com su zaštićeni u skladu sa zakonima Republike Srbije i međunarodnim aktima o autorskom i srodnim pravima.
Preuzimanje, skladištenje, štampanje i kopiranje željenih de lova ovog veb sajta za ličnu, komercijalnu upotrebu ili u vezi sa Vašim poslovnim odnosima sa djuraimornari.com je dozvoljeno, osim ako modifikujete ili menjate sadržaj ovog veb sajta na bilo koji način ili brišete ili menjate oznake autorskih prava ili zaštitne znakove postavljene ovde.

Hvala Vam na korišćenju naših usluga.

USLOVI KORIŠĆENJA

 

bottom of page